Eugeniu Carada 12. Craiova, Romania
+40775 342 099, office@craftpub.ro
No

Vin Alb

Sticla: 270 lei, Pahar: 54 lei

Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni. Culoare galben pai stralucitor. Nas delicat, floral, cu o nota de citrice, fructe exotice si salvie.

Italia / Montepulciano, Pecorino

Aroma este corpolentă, iar maturarea în butoaie de stejar oferă vinului tonuri delicioase de vanilie și unt, obţinând o cremozitate perfectă, mângâiată cu atingeri crocante de fructe.

România / Dolj, Chardonnay

Sticla: 200 lei

Vinificarea se face separat pentru fiecare soi în parte, cu o atenţie deosebită la echilibru în cupajare. Arome dulci de pepene galben, mango şi vanilie, completate cu o aciditate plăcută şi adieri de lemn.

România / Dealu Mare, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel

Sticla: 155 lei

Se distinge prin aroma sa intensă, dominată de flori și fructe exotice. Are gust plin și opulent, completat de note de migdal și vanilie, urmat de postgustul prelung și plăcut.

Republica Moldova, Chardonnay

Sticla: 130 lei, Pahar: 26 lei

Rubiniu închis, cu nas intens și complex de fructe negre de pădure și condimente. Vin corpolent, cu gust bine conturat de cireșe negre și cu note fine de vanilie și caramel, cu taninuri foarte catifelate.

România / Dealu Mare, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris

Sticla: 90 lei, Pahar: 18 lei

Vin alb invechit in cuve de inox cu fermentare alcoolica controlata si macerare scurta. Aroma este intensa, cu note florale si arome de fructe albe, rotund si echilibrat, cu un post-gust fructat, fiind usor de baut.

Franța / Bordeaux, Ugni Blanc, Colombard, Airen, Macabeo, Xarel-lo

Sticla: 130 lei

20% din acest vin este fermentat și maturat timp de 6 luni în butoaie de stejar. Restul vinului este fermentat în cisterne de inox cu temperatură controlată. Culoarea este galben deschis cu reflexii verzui.

România / Drăgășani / Sauvignon Blanc

Vin cu cel mai înalt grad de filosofie și profunzime. Maturat 5 luni în baricuri de salcâm. Vinul are o culoare galben cu reflexe verzui. arome de iasomie, fagure de miere și pepene galben.

Republica Moldova / Sauvignon Blanc

Sticla: 180 lei, Pahar: 36 lei

Vinul se distinge prin culoarea galben pai, cu reflexii aurii, luminoase și aciditate bine integrată. Arome intense de pepene galben, pere, fructe exotice și fagure de miere.

Republica Moldova / Chardonnay

Vinul are o culoare galben-verzuie. Arome de piper verde, fructul pasiunii, flori de soc și grapefruit iar gustul mineralic cu multă prospețime. A fost maturat “sur lie” timp de 4 luni în vase de inox.

Republica Moldova / Sauvignon Blanc

Sticla: 200 lei, Pahar: 20 lei

Complexitatea, eleganţa, buchetul sofisticat, echilibrul aromatic excelent şi nuanţa îmbietoare etalate de acest vin alb sunt caracteristici ce descriu un sortiment bun şi totodată argumente solide pentru a-l degusta.

Republica Moldova / Pinot Gris, Chardonnay

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.