Eugeniu Carada 12. Craiova, Romania
+40775 342 099, office@craftpub.ro
No

Vin Alb

Sticla: 250 lei, Pahar: 52 lei

Învechit în butoaie fine frantuzesti timp de 12 luni. Culoare galben pai stralucitor. Nas delicat, floral, cu o nota de citrice, fructe exotice si salvie.

Italia / Montepulciano, Pecorino

Aroma este corpolentă, iar maturarea în butoaie de stejar oferă vinului tonuri delicioase de vanilie și unt, obţinând o cremozitate perfectă, mângâiată cu atingeri crocante de fructe.

România / Dolj, Chardonnay

Sticla: 160 lei, Pahar: 34 lei

Vinificarea se face separat pentru fiecare soi în parte, cu o atenţie deosebită la echilibru în cupajare. Arome dulci de pepene galben, mango şi vanilie, completate cu o aciditate plăcută şi adieri de lemn.

România / Dealu Mare, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel

Chardonnay 413 de la MARCEA este un vin de culoare alb-gălbui, învechit în butoaie de stejar romanesc.În miros are arome de mere și pere bine coapte completate de arome lemnoase și de vanilie de la maturarea în butoi.

România / Valea Mare Chardonnay

Sticla: 140 lei

Se distinge prin aroma sa intensă, dominată de flori și fructe exotice. Are gust plin și opulent, completat de note de migdal și vanilie, urmat de postgustul prelung și plăcut.

Republica Moldova, Chardonnay

Sticla: 120 lei, Pahar: 24 lei

Rubiniu închis, cu nas intens și complex de fructe negre de pădure și condimente. Vin corpolent, cu gust bine conturat de cireșe negre și cu note fine de vanilie și caramel, cu taninuri foarte catifelate.

România / Dealu Mare, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris

Sticla: 85 lei, Pahar: 17 lei

Vin alb invechit in cuve de inox cu fermentare alcoolica controlata si macerare scurta. Aroma este intensa, cu note florale si arome de fructe albe, rotund si echilibrat, cu un post-gust fructat, fiind usor de baut.

Franța / Bordeaux, Ugni Blanc, Colombard, Airen, Macabeo, Xarel-lo

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.