Eugeniu Carada 12. Craiova, Romania
+40775 342 099, office@craftpub.ro
No

Vin Rosu

Sticla: 300 lei, Pahar: 62 lei

Concentreaza caracterul a 10 vintage-uri Montepulciano. O suita de arome fructate, care descriu fructe rosii, învaluite în accente de cafea, vanilie, cacao si un pic de tutun, accente ce se dezvaluie tot mai intens spre final.

Italia / Montepulciano Montepulciano D’Abruzzo

Sticla: 250 lei, Pahar: 52 lei

Din colectia Gitana vine acest vin de un roşu seducător, maturat pe o perioadă de 10-12 luni în baricuri şi învechit 2 ani în butoaie de stejar. Arome bogate de mure şi prune și accente de fructe uscate şi lemn dulce.
Republica Moldova / Cabernet Sauvignon, Merlot și Saperavi

Sticla: 190 lei

Strugurii au fost recoltaţi după ce au atins maturitatea deplină, unii dintre ei fiind culeşi chiar supracopţi pentru a împrumuta vinului aroma. Catifelat şi plin, gustul are nuanţe de cireşe, fructe roşii şi condimente dulci.

Italia / Montepulciano, Montepulciano D’abruzzo

Sticla: 200 lei

Saperavi este de origine georgiană, folosit pentru a obţine vinuri desert roșii sau vinuri fortificate, dar în cazul de faţă, strugurii maturi au fost folosiţi pentru a crea o expresie proaspătă cu arome de fructe negre si piperate .spre final. postgust.

Republica Moldova / Saperavi

Sticla: 160 lei

Rubiniu închis, cu nas intens și complex de fructe negre de pădure și condimente. Vin corpolent, cu gust bine conturat de cireșe negre și cu note fine de vanilie și caramel, cu taninuri foarte catifelate.

România / Dealu Mare, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot

Sticla: 160 lei, Pahar: 33 lei

Rubiniu închis intens, cu arome de cireșe, prune, coacăze negre și marțipan. Are o structură elegantă și un gust fructat, cu postgust lung. Are un mare potențial de învechire la sticlă.

România / Dealu Mare, Cab. Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz, Fet. Neagră

Pentru iubitorii de vinuri roşii, seci, Vinarte a creat această expresie cu aer princiar, plină de rafinament şi eleganţă. Arome intense de prună afumată, vişine şi ciocolată neagră, învăluite în accente de lemn dulce şi piper.

România / Mehedinți, Merlot

Sticla: 140 lei

De o culoare rubinie intensă și strălucitoare, Rara Neagră de Purcari se distinge prin aroma pură și intensă de fructe roșii, cum ar fi vișina și coacăza suculentă, cu o atingere picantă de piper.

Republica Moldova, Rară Neagră

Sticla: 120 lei, Pahar: 24 lei

Rubiniu închis, cu nas complex dominat de arome de mure. Shiraz Premium este corpolent, cu taninuri ferme, având un gust puternic de fructe de pădure acompaniat de accente fine de piper.

România / Dealu Mare, Shiraz

Sticla: 85 lei, Pahar: 17 lei

Barton & Guestier Cuvee Speciale Rouge cu aspect de cireș roșu și culoare strălucitoare. Arome unice și plăcute cu esenta fructelor roșii. Mediu corporal, cu taninuri rotunde și arome de fructe.

Franța / Grenache, Carignan, Cinsault , Tempranillo, Moravia.

In crearea de vin rosu sec natural fara sulfiti nu se folosesc enzime, drojdii sau culturi malolactice selectionate. Interventia in vinificatie fiind minima. Este fermentat si maturat in barcuri de stejan timp de 21 de luni. Se serveste rece.

România / Olt Fet. Neagră, Novac, Negru de Drăgășani

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.