Eugeniu Carada 12. Craiova, Romania
+40775 342 099, office@craftpub.ro
No

Vin Rose

Sticla: 140 lei, Pahar: 28 lei

Alături de câteva alte varietăţi roşii, soiul Merlot conduce registrul aromatic al acestui rosé elegant, creat din struguri culeşi de pe malul mării. Arome seducătoare de fructe cu sâmbure, învăluite în parfum floral delicat.

Italia / Abruzzo, Merlot

Sticla: 140 lei

Nocturne Rosé de Purcari este un spectacol al fi neţii, ca o zi de primăvară într-o livadă de caişi înfloriţi. Are un gust suav cu note de caise, piersici și coacăze ce trec lent în postgustul prelung cu nuanțe de fructe de pădure.

Republica Moldova, Merlot, Cabernet Sauvignon, Rară Neagră

Vinarte Castel Bolovanu Roza de Sâmburești reflectă în caracterul său calităţile terroir-ului, solul aluvionar al zonei conferind accente specifice strugurelui, la fel şi expunerea sudică a teraselor.

România / Mehedinți, Cab. Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz, Fet. Neagră

Sticla: 120 lei, Pahar: 24 lei

Are o culoare stralucitoare în tente de aramiu deschis cu arome si gust de zmeura si capsune zemoase. Finalul fiind proaspat si curat.

România / Dealu Mare, Fetească Neagră, Pinot Noir

Sticla: 85 lei, Pahar: 17 lei

Este un vin cu o culoare strălucitoare, elegant și aromat, cu note florale și de fructe. Un sortiment cu gust puternic si fructat, proaspăt si aromatic.

Franța / Bordeaux, Grenache, Cinsault, Tempranillo, Bobal

Sticla: 135 lei

Impresionează prin culoarea roz intens și prin aromele sale puternice de zmeură și petale de trandafir. Gustul este plin, cu senzații de dulce și note de căpșune ce completează parfumul inconfundabil al vinului.

România / Dealu Mare – Busuioaca de Bohotin

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.